VIRACOCHA TRAVEL KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİ
VIRACOCHA TRAVEL (“Şirket”) olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. Şirket olarak ürün ve hizmetlerimizden faydalanan müşterilerimiz dahil Şirket ile ilişkili tüm şahıslara ait her türlü kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVK Kanunu”) uygun olarak işlenerek, muhafaza edilmesine büyük önem atfetmeteyiz. Bu sorumluluğumuzun bilinci ile ve KVK Kanunu’nda tanımlı şekli ile “Veri Sorumlusu” sıfatı ile Şirketimiz ve Şirketimiz adına şubelerimiz, alt acentelerimiz, çağrı merkezimiz veya bağlı şirketlerimiz kişisel verilerinizi aşağıda belirtildiği şekilde ve mevzuat tarafından emredilen sınırlar çerçevesinde işlemektedir.
1. Kişisel Verilerin Toplanması, İşlenmesi ve İşleme Amaçları: Kişisel verileriniz, otomatik veya otomatik olmayan yöntemlerle Şirketimiz ve Şirketimiz adına şubelerimiz, alt acentelerimiz, çağrı merkezimiz, bağlı şirketlerimiz, partner veya tedarikçi firmalar tarafından veya internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla, sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanabilir. Kişisel verileriniz Şirketimizin sunduğu ürün ve hizmetlerden yararlandığınız müddetçe kaydedilebilir, depolanabilir, güncellenebilir, periyodik olarak kontrol edilebilir, yeniden düzenlenebilir, sınıflandırılabilir, işlendikleri amaç için gerekli olan ya da ilgili kanunda öngörülen süre kadar muhafaza edilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde Şirketimizin birlikte çalıştığı ya da kanunen yükümlü olduğu kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve/veya Türkiye'de veya yurt dışında mukim olan üçüncü gerçek kişi/tüzel kişi, hizmet sağlayıcı ve tedarikçi firmalar, sigorta şirketleri ile Şirketimiz ve/veya Şirketimizin alt acenteleri tarafından paylaşılabilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde yurtdışına aktarılabilir ya da kullanılmasının engellenmesi de dahil olmak üzere işlenebilir. Şirketimiz, alt acentalarımız, 1618 sayılı Seyahat Acentaları ve Seyahat Acentaları Birliği Kanunu ve bu kanun dayanak yapılarak hazırlanan Seyahat Acentaları Yönetmeliği hükümlerinde belirtilen seyahat acenteliği faaliyetlerini yerine getirirken üçüncü kişi tedarikçi firmalarla anlaşmalar yapmakta ve adınıza hizmet sunumuna yönelik rezervasyon kayıtları gerçekleştirmektedir. Dolayısıyla, tarafınıza ait gerekli kişisel verileri, üçüncü kişi tedarikçi firmalar ile (konaklama firmaları, havayolu şirketleri, kara ve deniz dahil ulaştırma hizmeti sunan firmalar, araç kiralama şirketleri, sigorta şirketleri, transfer elemanları ve bunlarla sınırlı olmamak üzere sunulan hizmet ile ilgili kişi ve kuruluşlar) paylaşmaktadır. Dolayısıyla Şirketimiz, kişisel verilerinizi, kanunlarımızca yetkili olunmuş kişi, kurum ve kuruluşlar ile turizm ve tüketici hukuku mevzuatı kapsamında veri işlenmesine izin verilenler ve Şirketimizin tabi olduğu mevzuattan kaynaklanan yükümlülüklerini yerine getirmesi yanında sizlere daha iyi hizmet verebilmek amacı ile Şirketimiz ile şube ve alt acentalarımız ile ve ilgili diğer kişi ve kuruluşlarla KVK Kanunu’nda belirtilen şekilde işleyebilecektir.
2. Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi Kişisel verileriniz her türlü sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda, yukarıda yer verilen amaçlar doğrultusunda Şirketçe sunduğumuz ürün ve hizmetlerin belirlenen yasal çerçevede sunulabilmesi ve bu kapsamda, Şirketimizin sözleşme ve yasadan doğan sorumluluklarını eksiksiz ve doğru şekilde yerine getirebilmesi amacı ile edinilir. İfade edilen hukuki sebeple toplanan kişisel verileriniz KVK Kanunu’nun 5 ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında, bu metnin (1) numaralı bendinde belirtilen amaçlarla da işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

Kıbrıs Emlak Ofisi

Kıbrısın En Gelişmiş Emlak Platformu.

Kıbrıs'ta Gayrimenkul Yatırımı: Sınırsız Potansiyel Sunan Adanın Cazibesi

Gayrimenkul yatırımları, uzun yıllardır yatırımcılar için istikrarlı bir getiri kaynağı olmuştur. Bu bağlamda, Akdeniz'in incisi olarak anılan Kıbrıs, hem turistik cazibesi hem de stratejik konumuyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımı yapmak, birçok avantajı beraberinde getirirken, bu güzel adada nasıl bir potansiyel olduğuna dair daha fazla bilgi edinmek oldukça önemlidir.

Kıbrıs, Akdeniz'de önemli bir konuma sahiptir ve coğrafi olarak Avrupa ile Orta Doğu arasında bir köprü görevi görür. Bu stratejik konum, adayı uluslararası ticaretin merkezi haline getirirken, ekonomik istikrar da yatırımcılara güven vermektedir. Kıbrıs, AB üyesi bir ülke olmanın getirdiği avantajları da kullanarak dinamik bir ekonomiye sahiptir.

Kıbrıs, muhteşem plajları, tarihi mekanları ve eşsiz doğasıyla turistlerin ilgisini çekmektedir. Bu da gayrimenkul yatırımcılarına tatil kiralama ve otel işletmeciliği gibi seçenekler sunar. Turizm sektöründeki istikrarlı büyüme, konaklama ve tatil evleri için talebi artırmaktadır.

Kıbrıs'ta yatırım yapabileceğiniz çok çeşitli gayrimenkul seçenekleri bulunmaktadır. Denize sıfır daireler, tarihi köy evleri, lüks villalar veya ticari gayrimenkul seçenekleri arasından tercihinize uygun olanı seçebilirsiniz. Bu çeşitlilik, farklı bütçelere ve yatırım hedeflerine sahip yatırımcılar için cazip seçenekler sunar.

Kıbrıs, düşük vergi oranları ve yatırımcılara sunulan vergi avantajlarıyla bilinir. Özellikle emlak vergisi oranları, birçok Avrupa ülkesine kıyasla oldukça düşüktür. Bu da gayrimenkul yatırımcılarının uzun vadede daha iyi getiriler elde etmesine yardımcı olabilir.

Kıbrıs, tarihi ve kültürel zenginliğiyle tanınır. Hem Yunan hem de Türk kültürünün etkilerini görebileceğiniz adada, farklı yaşam tarzlarına uygun gayrimenkul seçenekleri mevcuttur. Mükemmel iklimi, güvenli yaşamı ve çeşitli aktiviteleriyle Kıbrıs, hem yatırım yapmak hem de yaşamak için ideal bir yerdir.
Copyright © 2018-2023 ZODYAK BİLİŞİM TEKN. SNY. VE TİC. LTD. ŞTİ. Tüm Hakları Saklıdır.